1 Temmuz 2009 Çarşamba

Valencia #7 ?

Ronaldo'nun gidişi sonrası sağ kanadın yeni sahibi beklenildiği gibi Valencia oldu Old Trafford'da. 16 milyon pound karşılığında 4 yıllık sözleşmeye imza attı Valencia. Bakalım Sir ona da 7 numarayı verecek mi?

Ronaldo'nun gidişiyle birlikte United'da bazı şeylerin değişeceği belliydi zaten. Sağda Valencia, solda Park-Tosic-Giggs değişmeli ve ilerde Rooney ile daha farklı bir United izleyeceğiz bu sene büyük ihtimalle. Tabi bu kadroya Benzema'nın katılması da muhtemel ilerleyen günlerde. En çok adı geçen adamlardan biri United için. Bu sezon United'da daha aktif ve ön planda bir Rooney bekliyorum. Zaten kendisi de geçen günlerde Ronaldo ve Tevez'i aratmam, yeter ki forvette oynayayım dedi, oynayacaktır da. United'ın transferlere savunmanın ortası ve orta sahada devam etmesi gerekiyor. Ferdinand sürekli sakat, Evans hatalarla maçları krize sokuyor. Orta sahada da Scholes gidici, Anderson henüz olmadı gibi. Lucho Gonzalez hep oraya süper gidecek bi adam diye düşünürdüm ama Marsilya'ya gitmiş o da.

Bir de gelmişken Tevez'e bi kaç çift lafım var. Daha sezon bitmeden gitmesin, sevdik, giderse üzülürüz diye ağladık ettik resmen. Ama böylesi daha hayırlısıymış. Gider gitmez konuşmaya başladı herif. Yok Berbatov gelince gideceği belli olmuşmuş, yok Barca maçında ilk 11 çıkması gerekliymiş. Edebinle dursana arkadaşım. United'ı seviyorum diye o kadar laf ettin bi de gitmeden. Madem o kadar seviyordun menajere kazandıracağın paradan vezgeçip kalsaydın ya. City'e git, Araplarla yağlı güreş yaparsın. Fatih Ürek'den gelsen sana Tevez; Sus!

4 yorum:

gica dedi ki...

ismail abi bence nani'yi de hesaba katmak gerekiyor. çok kötü bir sezon geçirdi ama yine de bir şansı daha hakediyor. devamlı oynasa çok yararlı olabilir bu sezon belki. tosic için bir sezon daha reserve lig iyi gider bence. yada rotasyon topcusu olur falan.

benzema geldi gelecek sanırım.redcafe deki topice bi göz atarsan daha fazla bilgi de var.

douglas costa'yı hiç bilmiyorum ama alırsak o da fergie'nin yeni projesi olacak. ronaldo'nun gidişine hala inanamıyorum, hala üzülüyorum ama bir yandan da düşünüyorum takım son iki sezondur çok bağlı kalmıştı ona. 06-07deki takım oyununu umarım bu sezon yeniden görürüz. ve bence göreceğiz de. çok heyecanlıyım yeni sezon için...

Sir Douglas McGiven dedi ki...

ahhh, nihayetinde sözüme gelenlerin dayanılmaz kokusuna bayılıyorum! tevez sevsin seni, zamanında dedik de bıdı bıdı ettiniz. mal oğlum o herif, mal!

Gri dedi ki...

Ha ha ha, yok size Benzema. Real Madrid büyük camia.

Beercholic dedi ki...

Hocam 7 verilmez Valencia'ya.. 7 bu camia için önemli bir numaradır, Cantona, Beckham, Ronaldo giymiştir.. 7 verilmez..