14 Temmuz 2009 Salı

BMEİ Yaz Ekranı...

Nasıl ki, tüm kanallar baba dizileri tatile girince, yaz ekranı diye birşey uyduruyorsa, ligler bittiğine göre biz de böyle bir şey uydurabiliriz. Tabi, ciddiye alınacak bir yönü yok bu lafın, üç büyüklerden resim koyacaktım, kılıfını hazırladım sadece.

Şampiyon Beşiktaş'ta, İsmail Köybaşı'nın doğumgünü kutlanmış. Her iki resimde de İbrahim Üzülmez diyorum daha da birşey diyemiyorum. Bu arada Tello'nun yüzündeki mutsuzluk acayip okunuyor, aman diyeyim.

Foto: bjk.com.tr

Fenerbahçe'de Herr Daum, antrenmandan önce oyuncularında "sevgi paylaşımı" yaratmak için birbirine sarılma seansı düzenlemiş. Bir nevi bayramlaşma olmuş yani. Emre, Kurban Bayramı olarak algılamış olabilir.

Foto: fenerbahce.org

Galatasaray idmanında, oyuncular birbirlerini çekerek koşma çalışması yapıyorlar. Bunun bir benzerini kendine ip bağlayarak LeBron James de yapıyordu, onu da hatırlatalım. Servet'in "adam tutma" konusunda ne kadar yetenekli olduğunu zaten biliyorduk, fakat Orkun'un da hırsı dikkatlerden kaçmıyor. Bu arada, Orkun'u görünce, Ali Sami Yen'deki abiler geliyor aklıma.

Foto: galatasaray.org

Hiç yorum yok: