13 Eylül 2009 Pazar

Serdar Özkan

Dünkü maçı kaybettik, eyvallah. Ama Serdar Özkan'a laf edeni haşlarım. Koca maç boyunca, hücumda olumlu birşeyler yapmaya çalışan yegane oyuncu oydu. Soluna çektiği iki pozisyonu da bitirebilseydi maçın kahramanı olacaktı, olmadı. Böyle oynamaya devam etsin, elbet kahraman olacağı günler de olacaktır.

Rüştü, yatacak yerin yok.

Son söz de yine medyaya gitsin. Galatasaray'ın galibiyetiyle zafer şarkıları söyleyen medyadan, Leo Franco'nun top elinde ceza sahası dışına kaydığı pozisyon hakkında konuşmasını bekleyemezsin. Neden? Hakemler hakkında konuşunca, hakemlerin morali bozuluyor değil mi? Çok afedersiniz, açısı dahilinde olan bu pozisyonu atlayan yan hakemin moraline sıçarım.

Neyse dayı, salı İnönü'deyiz. Hoca'nın akla mantığa uygun bir kadro çıkarması dileğiyle.

6 yorum:

Çağlar dedi ki...

Hacı o zaman ben de o pozisyonun başlangıcında topu önüne elle alan Fink'i göremeyen hakemin moraline sıçarım.

Hadi medya o pozisyondan bahsetmiyor da, yorumcular bahsediyor en azından. Ama Fink'in elinden kimse bahsetmiyor.

Sheed dedi ki...

fink miydi, ernst miydi net göremedim ama biz buna futbolda istemdışı elle oynama diyor ve hiç olmamış gibi pozisyonu seyreylemeye devam ediyoruz.. ondandır belki yorumcuların ilgisizliği de..

Saban dedi ki...

1) Fink değil Ernst, 2) izlediysen farketmişsindir, pozisyon elle oynama değil, ele çarpma. kural kitabında serbest vuruş olması için "bilerek" elle oynaması gerekiyor bir oyuncunun.

Çağlar dedi ki...

Sadece "bilerek" elle oynayınca el olmaz. Topun gidişatını, yönünü veya hızını bariz şekilde değiştirirse de el olur. Orada da havalanacak top, eline çarpıp yere iniyor, tam ayağının önüne, ve anında pası atıyor Ernst.

Saban dedi ki...

O hızla gelen bir top Ernst'in baldırına çarptıktan sonra, zaten hız kaybeder, iddia ettiğin kadar havalanmaz. Max. 1.5 metre soluna düşer. Orta saha yayının birkaç metre önünde olduğu için bariz avantaj oluşturmaz.

Papasito dedi ki...

Ulan top çizginin üstündeyken eliyle dokundu leo bukadarda apaçi taraftar olma Şaban. Medya falan değilde maç zaten galatasarayın hakkıydı boşuna mazeret arama.