24 Ağustos 2009 Pazartesi

TRT ile Maç Keyfi

Şu anda Barcelona-Athletic Bilbao maçı var TRT 3'de. Hatta 1-0 olmuş, ikinci yarı. Maçı Tansu Polatkan anlatıyor, ne yazık ki. Hani izlenecek maç da değil ya, en azından benim dikkatimi pek çekmiyor ama Ibrahimovic'i izlemek için bile göz ucuyla bakılabilir bir maç aslında. Ama gel gör ki, Tansu Polatkan anlatımında olmuyor dayı. Adam zoraki anlatıyormuş gibi. Nitekim maçın başında izleme hevesim vardı az da olsa ama geçtim başka kanala, diziye falan sardım.

Eurosport'da hiç ilgilenmediğin bir spora denk geliyorsun, spor nasıldır, kimler yıldızdır bilmiyorsun ama mesela bir Caner Eler çıkıyor, o kadar güzel anlatıyor ki ilgilenmesen de izliyorsun. Şimdi o mikrofonun başında Eler olsa mesela TRT stüdyosunda ya da maç Eurosport'da olsa ne güzel izlenirdi... TRT bu hafta Schalke-Hoffenheim maçını banttan verdi, bugün de Wolfsburg-Hamburg maçını es geçti. Bundesliga'yı da katletmeye başladılar. Şimdi Türkiye Kupası'nı almışlar, e görünen o ki Süper Lig yayın ihalesinde de söz sahibi olacaklar. Hazır mıyız bu eziyeti çekmeye? Biraz gençlere yönelseler fena olmaz mı?

Fotoğraf: LWA

1 yorum:

Sheed dedi ki...

telegol'de bundesliga için mazeret olarak ramazan'ı gösterdiler.. o ne demek lan, 2346 tane kanalın var, hepsine iftar programı mı koyuyorsun? bi de hassas noktaları kullanıyorlar ki, insanlar "ramazan? ha tamam o zaman" desinler refleks olarak..

tansu polatkan'ın lionel messi ile imtihanı:

"son yılların yıldız futbolcusu, çok önemli futbolcusu"