27 Ağustos 2009 Perşembe

Dream Comes True

Blogda iki Manchester United'lı iki de Beşiktaş'lıyız eheh. Durum böyle olunca bugünkü kurada Beşiktaş'ın Manchester United'ın grubuna düşmüş olması hoş oldu tabi. Ben de zaten dua etmiştim Beşiktaş United'a düşsün de gidelim bi dünya gözüyle izleyelim şu takımı diye. Xavi'nin elleri dert görmesin çekti çıkardı kurayı. Beşiktaşlıların kombinesi var zaten yerleri hazır, biz de yanlarına bilet alırız Türkiye Manchester United'lılar derneği olarak; bendeniz, Daglıs ve Şansal başta olmak üzere. Hem United hem Beşiktaş taraftarı olan Cem, Kayhan Kayraklı ise değişik duygularla izleyeceklerdir maçı. Fakat ikisinin de önceliği Beşiktaş'dır sanıyorum. Lafı çok uzattım. 15 Eylül'de İnönü'de görüşürüz umarım. Kendi Stretford End tribünümüzü kuralım heh heh. İlk maç olması da güzel oldu; Danny Simpson, Wellbeck izlemek için değmezdi.

Redcafe'den bi United taraftarının yorumunu da paylaşmak gerek; "Didn't we sell Kleberson to Besiktas? I'm sure they will be wanting revenge for that."

İngilizler arasında 2-1'lik Liverpool galibiyeti ve o maçtaki taraftardan dolayı çekinen de var, Liverpool 8 attı bunları yeriz biz diyen de var. Güzel maç olacak.

Fotoğraf: Murad Sezer /Reuters

4 yorum:

Sheed dedi ki...

ulan berba tottenham'dayken atmıştı, bu sefer de kesin atar diyeni de var.. kleberson muhabbeti güzeldi ama gerçekten..

Sir Douglas McGiven dedi ki...

"Didn't we sell Kleberson to Besiktas? I'm sure they will be wanting revenge for that."

hahahahahahaha

Saban dedi ki...

Sevgili Şiid, tarafını iyi belle olm! Olası bir mağlubiyetten sonra sevindiğini görürsem, satdın önünde "Fenerli bu mnakoym" diye bağırabilirim.

Sheed dedi ki...

sevgili şabani bu da oldu ve bu blogda link verdim:

http://numaraiki.blogspot.com/2009/08/yine-taklaya-geldik.html