24 Ağustos 2009 Pazartesi

Top 5 Of The Week #2

Burnley taraftarları bu haftaya damga vurdu resmen, acayiplikleri takdire şayan. Bu küçük fırlama ise hafta içi alınan United galibiyetine gönderme yaparken, sıranın Everton'da olduğunu belirten bir döviz açıyor tribünde. E haksız değilmiş de hani. P.ç kurusu seni. United'a uzanan eller kırılsın!

İkinci fotoğrafımızın objesi Anthony Gardner fakat bu fotoğraf güzel olduğundan ötürü burada. Yoksa Gardner'la ilgili bir mevzu söz konusu değil. Hull City'e galibiyeti getiren golün ardından, ön planda Gardner, arka planda sevinç ve hüzün karışımı. (Rüzgâr dalgalara eşlik ediyordu falan hani)

Haftaiçi oynanan ve deplasmanda Tottenham'ın 5-1 gibi bir skorla farklı kazandığı karşılaşmada Tottenham menajeri Harry Redknapp'ın değişik figürleri bu haftanın üçüncü sırasına yerleşiyor.

"Burnley taraftarları bu haftaya damga vurdu resmen, acayiplikleri takdire şayan." demiştim ilk fotoğrafta, aynen geçerli bu söylediklerim. Yüz boyama falan artık klişe bir şey de, abi bambaşka bir surete bürünmüş. Arkadaki kankası da bu acayipliğe çanak tutuyor. Dördüncü sırada, bir Burnley taraftarı daha.

Son fotoğrafımızda Bolton menajeri Gary Megson'ı, 'Açaydım kollarımı, gitme diyeydim. Benim yüzümdeeeeeeeeeeeeen.' diye bağırırken görüyoruz. Ghilas'ın 61. dakikada attığı golün sonucunda 1-0'lık yenildikleri Hull City karşılaşmasından.

Fotoğraflar: Getty - Reuters

1 yorum:

Orange dedi ki...

burnley lige renk kattı daglıs. haftaya çelsiye bir takla attırsalar daha güzel olur hehe