27 Ağustos 2009 Perşembe

Keserin Sapı

"Bu maç evde izlenir dayı" diyoruz ama bu sezon kendimize ters düştük Şaban ile, gittik kombine aldık. Şaban sağolsun, Numaraiki'den Cem, blogun takipçilerinden Kayraklı ve büyük Beşiktaş taraftarı Orkun Çolakoğlu ile kanıma girdiler, bu sene yeni açıktayız. Sezonu yarın açıyoruz, önce Beşiktaş'ta takılıp sonra topluca maça akarız gibi. Cumartesi de plan var, Irish'teyiz, Manchester United-Arsenal. United'ı izleyip yönetime rapor sunmak asıl amacım.

Kura çekimini şirkette izledim, Şaban ve komşu blogdan Gani Can Öz eşliğinde. Aslında Şaban ile istediğimiz Sevilla-Rangers grubu oluşmuştu ama olmadı. Manu, CSKA grubuna düştükten sonra iki dakikada bir "Wolfsburg'u seçeriz biz dayı" diyordum ki, korktuğum başıma geldi. Zaten Beşiktaş'a yakışırdı, 4. torbadan Bundesliga şampiyonunu seçmek... Cem, Daglıs ve Orkun ile telefon trafiğinde Orkun'un, "Sevilla-Rangers grubuna düşsek, UEFA kesin bi hata yapıp Barcelona'yı 4. torbaya sokar, biz de onları seçeriz, sonra da hata yaptık, kusura bakmayın der devam ederlerdi." dedi ki, yardırdı. Grup zor dayı, 4'ten Wolfsburg olmasa herşey güzel olacaktı. Ama Şaban vermiş bak, fikstürü beğendim. United'ın sezonun ilerleyen dönemlerinde form tutacağını dileyerek ilk maçı içerde İnönü'de onlarla oynamak avantaj olabilir. Son 3 maçtan 2'si de içerde.

Tabata geliyormuş diye okuyoruz, izliyoruz bugün. Delgado'nun durumuna bir Delgadosever olarak üzüldüm. Keşke sakatlanmasaydı, keşke kontratını askıya almak zorunda kalmasaydık. Bir de şu yandan düşününce, kontratını askıya almadığı taktirde de taraftarları karşısına alabilirdi, çok fazla seçeneği kalmamıştı. Benim Tabata transferiyle ilgili başka bir teorim var; bence Tabata yem olarak gösteriliyor, gelecek adam Van der Vaart, evet. Tabi önce yarın İnönü'de güzel bir mağlubiyet almamız gerekiyor. Ondan sonra başkan iki viski çakar, o hırsla milyon dolarları sayar, gerisi Van der Vaart'a kalmış.

Hay eline be Messi...

1 yorum:

Sir Douglas McGiven dedi ki...

van der vaart'a 8 milyon euro vermişsiniz dayı.

a, pardon lan... van der vaart yemmiş. tabata'ya vermişsiniz o parayı.

hayırlı olsun.