29 Ağustos 2009 Cumartesi

Babalarımız Çok Zengin #4: Maskelerin Düşüşü

Geçen gün babam borsada on milyon dolar kaybetti sevgili fakir fukara okurlarım, bu ibnelerin hiçbiri arayıp geçmiş olsun demediler. 'Oha lan, amma adi herifmiş bunlar. Benim arkadaşımın babası on milyon dolar kaybedecek, ben ona bir ihtiyacı olup olmadığını sormayacağım. Peeeh!' dediğinizi duyar gibi oldum. Manyak mısınız lan siz? Bi' susun, ben konuşuyorum burada. Zaten ayar oldum heriflere, ifşa ediyorum tek tek. Gelmişinizi geçmişinizi açıklıyorum oğlum, artık evrenin değil, galaksinin en nefret edilen insanları olacağız. Ben dibe gidersem hepinizi oraya çekerim, bu bir ihtardır!

G.M.

5 Milyar dolar gibi yüksek meblağlı bir mirasın varisi olan Prens G.M., şu sıralar habibimol.org sitesinin GEO'su olarak kendi yağında kavrulma derdindedir. 'Baba parası, baba parası nereye kadar arkadaş? Alnımın teriyle, çükümün keyfiyle kazanmalıyım paramı...' diyip kariyer planlamasını yapmış ve hayatın kollarına savurmuştur kendini.

NBA, Amerikan Futbolu, Alman Kale, Beşiktaş, Liverpool ve My Sister's Hot Friend filmlerine düşkünlüğü ile tanınmakta.

İ.Ö.

İ.Ö., the ünlü kumarhaneci.

Babasının evden kovmasıyla vahşi hayatın kollarına daha 15 yaşında atılan bu genç, o ortamda tutunmuş ve küçük, leş, pis bir kıraathaneci olarak başladığı bu işte büyütmüş de büyütmüştür. Türkiye'de kumarhaneler yasaklanınca, soluğu Kıbrıs'ta almıştır. en sadık müşterisi olan Berbatov'un yakın arkadaşıdır, hatrı sayılır bir servet sahibidir.

Daha sonra babasıyla barışmıştır, ailesiyle beraber Şebinkarahisar'daki dede yadigârı malikhanelerinde yaşamaktadır kendisi . Aylık kazancının 5 milyon dolar olduğu söylenmekte.

İ.Ö her gece mütemadiyen içip içip sarhoş olmakta, efendi adam triplerine girip sarı saçlarını Sezercik gibi sola yapıştırmaktadır.

Alemde sıkı Los Angeles Lakers, Manchester United, Bursaspor ve Black On Blondes taraftarı olduğu herkes tarafından bilinmekte ve kendisine saygı duyulmakta.

Ş.I.

Ş.I., önceki hayatında toksik atıklarda yüzen bir Japon Balığı olduğunu düşünen, sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Ailesinin zenginliği, her istediğini elde etmesi onun biraz kafayı kırmasına sebebiyet vermiştir.

Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Serbest Meslek Fakültesi'nden mezun olan ve bu sektörde faaliyetlerini devam ettiren Ş.I., 20 yıllık meslek hayatında her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmuş ve gülen yüzü, kaliteli hizmet anlayışıyla biz dostlarının vazgeçilmezi hâline gelmiştir.

Bilinen en değerli mal varlığı, koleksiyoncuların 37 milyon dolar değer biçtiği gözlük koleksiyonudur. Bu bir yana, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yer altı uzaylı rezervinin olduğu, atalarının haçlı seferleri zamanlarında bunları hristiyanlardan saklayıp babadan-oğula miras bıraktığı dilden dile dolaşan bir efsane olmaya devam etmektedir.

Ş.I., New Orleans Hornets, Beşiktaş, Amy Adams ve My First Sex Teacher'a olan sadakat üzerine kurulu ilişkileriyle tanınmaktadır.

D.M.

Bir anda toz olan 50 milyon doların ardından, ailece biraz kemerlerimizi sıkmamız gerekti. Ekmek arası portakallı ördek yerken.

Büyük büyük dedem, Yahudi Soykırımı dönemi Almanya'sına her ne kadar; 'Gürcü'yüz lan biz! Alakamız yok...' dese de 'Sizin burnunuz da kocaman lan' diyen Alman'ları inandıramamış ve son anda Türkiye'ye kapağı atmayı başarmıştır. Bundan sonrasında yaşanan başarı öyküsü ise çorap söküğü gibi gelmiştir.

Önceleri sebze-meyve ticareti yapan ailem, nesillerce bunu devam ettirdikten sonra benim olayı s.klemediğimi görüp kendi yoluna gitmeye karar vermiştir.

Babamın bilinen en büyük başarısı, hal'de canının sıkıldığı bir gün yazdığı;

Kamyonlar kavun taşır,
Ben hep seni düşünürdüm.

dizelerinin Yaşar Kurt kişisi tarafından şarkı yapılmasıdır. (Babam Cahit Külebi değildir.)

Emeklilik hayatının 2-3 ayı amaçsızca volta atmakla geçen babam, son olarak kardeşleriyle bir araya gelerek Beş Kardeşler Doğal Sabun & İnşaat & Turizm & Nakliye & Manav & Yoga Salonu & İnternet Cafe (2048 mbps bağlantı) & Will & Grace & Bilumum Otantik Şeyler LTD. ŞTİ. adlı çok amaçlı firmayı kurup Onursal Başkan Onulmaz İşkolik ünvanıyla şirketin en üst mertebesindeki yerini almıştır. Şirkette faal olarak yer almayıp, mentor olarak hayatına devam etmektedir.

Hiç yorum yok: