7 Aralık 2009 Pazartesi

Engelleri Kaldırın!


Photoshop Magazin'den EKH'ye destek... ödüllü tasarım yarışması!

Ödüller;
• Birincilik ödülü : Microsoft'tan Windows 7 yüklü Casper Minibook
• İkincilik ödülü : Xerox 3117 Lazer Yazıcı
• Üçüncülük ödülü : HP Photosmart C4680 Çok Fonksiyonlu Yazıcı
• İlk Beşe giren tüm katılımcılara : Comfydesk PRO, Kasper...sky® Internet Security 2010 Anti-virüs-Tam PC Koruma ve Dente Vision DT358 Webcam

Sizden istenen nedir?

İnsanların farklılıklarıyla eşit yaşama haklarına sahip olduklarını ve farklılıklarının mutluluk, özgürlük ve özel olmaları gibi değerleri kaybetmelerine neden olmaması gerektiğini göstermek için sticker, stencil, t-shirt, mug (kupa), mousepad vb. ürünler için uygulanabilir özgün serbet tasarımlar.

Kalbini engelleme, engelleri kaldır!”, “Farklıyım ama mutluyum.”, “Farklıyım ama özelim.”, “Farklıyım ama özgürüm.” metinlerinden faydalanarak program kısıtlaması olmaksızın tasarımlarınızı teknik uygulanabilirlik kriterlerine göre hazırlayabilirsiniz.

Örnek çalışmalar için;
http://www.engellerikaldir.com/destek-ol

Engelleri Kaldır Hareketi ilginç bir kampanyaya başlamış. Aramızda yaratıcı gençler var, blog insanımız Gürkan Menteş bunlardan biri. Bunun dışında batug forumlarında da photoshop ile uğraşanlar mevcut, belki bizi takip edenler arasında tanımadıklarımızdan da yeteneği olanlar vardır. Boş vaktinde uğraşabilecek olanlara tabi bu, hem destek olursunuz, hem de bir şey kazanma şansınız olur. Denemeye değer, en azından bilginiz olsun.

1 yorum:

blastrula dedi ki...

ödüller tirtmis.