18 Aralık 2009 Cuma

Çocuk Senin Ağzının Ortasına Çarparım!!!

Sevgili beyler, sevgili baylar, sevgili kadınlar ve sevgili bayanlar... Facebook'ta bir video türemiş artık Haiti'li mi Hawaii'li, Artvin'li, İstanbul'un fakir semtlerinden mi nereliyse bu çocuk; elinde bir ukelele ile Jason Mraz'ın I'm Yours şarkısını çalıyor ve spastik surat hareketleriyle desteklenmiş manâsız, otistik sesler çıkararak insanı sinir ediyor. Gerçi asıl suç bu çocukta değil, bunu mallaştıran ebeynlerinde sevgili dostlarım! Neyse, diyeceğime geleyim.


Bilimum içine çocuk sevgisi aşılanmış, 24-25 yaşını geçip de 'evleneyim yaaaa :( ayy bir de dünya tatlısı çocuğum olsun ((((:' kıvamına gelmiş hatunlarca bilinçsiz bir şekilde tüketim mantığı güdülerek share! edilmekte ve post message! olarak da 'canım seni yerim ay ne tatlısın sen yaaaaaa (((((:' minvalinde şeyler yazılmaktadır.

Beyler, bayanlar!!!

Bu çok tehlikeli bir virüstür ve bu paylaşımın size ulaşması hâlinde hiç tıklama vasıtasyıla izlemeden videoyu ignore seçeneği ile engellemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde videoyu share eden! zat-ı muhterem bütün kişisel bilgilerinizi alıp sizi çeşitli porno sitelerinde 'Girls From Adabazaar' - 'Girls From Istanbul' türünden reklamlara malzeme yapacaktır.

Adını Vermek İstemeyen Bir Şehrin Teknoloji ve Bilgi Paylaşımları Daire Başkanlığı
Bir Not: Sevgili Berk Gürçay, bugün yetişemem senin orada olduğun saate ama yarın paslaşalım, okula gelirsen bir basket atalım diyorum. Olmadı bir çay ısmarlarsın dorm'un orada, sohbet ederiz. (Ismarlatırım, hiç acımam...) Telefonum açık, tost konusu sorun yapmaz. Yaladım.

Ha, bu da şarkının şarkı olduğu, güzel olduğu, versiyonu. Eyvallah.


1 yorum:

berege dedi ki...

dogus lan, ne gun geliyon simdi cumartesı mı? ben de sehre ınecem heralde lan ctesi, sıkıldım butun hafta okulda. olur da aksama eve donersem, sen de okulda olursan paslaşırızss