10 Aralık 2009 Perşembe

Ekmek Kapısı United

İki haber, The Sun'dan...

İlki VDS'ın, eğer sözleşme önerilirse bir sene daha United'da futbola devam edebileceğine dair söylediklerini içeriyor. Haber kaynağı The Sun olunca belli olmuyor doğruluğu ama öyle bir durumda eğer VDS gittiği takdirde kale Foster'a emanet edilecekse hiç düşünmeden bir kontrat önerilirse herkes için en iyisi bu olur. Zaten Ronaldo'dan sonra takımı toparlayamaz, defansta eksikler verirken bir de kaleci problemine sokup da takımı kanser etmesinler taraftarlarını.

İkincisi de 5 yıllık mukavele imzaladıktan sonra Notts County'de bir maça çıkıp takımdan ayrılan ve hâlâ Arsenal tesislerinde zinde kalmak için çalışmalarına devam eden Sol Campbell'ın; 'Ferguson beni düşünüyormuş galiba hacı, teklif gelirse bedelsiz olarak kontratımla gider katkı veririm. Zıpkın gibiyim, deli fişek atarım defansa piuv piuv' dediğine yönelik bir haber.

Ferguson böyle bir şey düşünüyor mu? Düşünebilir eğer bir sezonluk geçici bir önlem istiyorsa fakat her ne kadar Owen'dan randıman aldıysak da Sol Campbell'ın gelişiyle de Premier Lig artıklarını toplayan takım konumunda görmek istemiyorum United'ı... Defansın sağı-solu tamam da göbeğe şu an için altyapıdan geldiği görülen tek takviye Evans ne yazık ki, o da bildiğin kapalı kutu içinde saatli bomba. Ne zaman ne yapacağını kestiremiyor insan. Bok vardı sattık Pique'yi Barcelona'ya, niye sattığımızı hâlâ anlayamıyorum, bak şimdi Campbell'lara kaldık. Vay anasını ya!

2 yorum:

Sekerford dedi ki...

Amcoğlu sana katılamayacağım. AB giremeyişimizin sebebinin senin yaptığın davranışla ölçeklendirilmesi yanlıştır, fakat sebeplerinden birside budur. Sikeyim AB tabiki, fakat önemli olan yasaları, trafiği, toplum düzenini oturtmaktır AB nin. Ben basket oynadıktan sonra içtiğimiz plastik su şişelerini milletinki dahil toplayıp çöpe atıyorum adabazarda. Eywallah hatanızıda kabul etmişsiniz ama yapmamanız lazım amcoğlu, sizin seviyenizdeki arkadaşlarımızın yani toplum bilincini almış adamların yapmaması lazım, boşverici olmayın bu durumlarda. Yalnız şunuda ekliyim, dışarıya çöp atsanızda size kimse zengin piçi falan diyemez mnkoyarım orda o kadının görür piçi.

Sir Douglas McGiven dedi ki...

ahahaha abi yazıları karıştırmışsın sen, bir alttaki yazıya yazacaktın sanırım bu yorumu :D