14 Aralık 2009 Pazartesi

Anket Şeysi

İstediğin kadar uzun soru yazabiliyorsun ama şekli şemali kayıyor anketin, o yüzden kısa tutmak zorunda kalıyorsun. Sorusu biraz gerizekalı genç kız dergilerindeki 'Şu kadar Ad demişsin 70 puan, şu kadar B demişsin etti 110 puan. Sonuç: Edward seni elde etmek için neler neler yapmaz ki..!' testi sorularına benzedi ama öyle değil...

Son 3-4 senedir organizasyon konusunda çıtayı bayağı bir yükselttik. Biraz da bireysel konserler değil de festivallerde götü doğrultabilirsek yaz aylarında aktivite çılgınlığı yaşayabiliriz. Soruyu sorarken de amacım oydu biraz, hangisi daha çok ilgi çekti bunu merak ediyorum. Boru mu açıklanan isimler? Eric Clapton, U2 ki senelerce Türkiye'ye soğuk bakıp milleti azdırdılar şimdi ise vermeye geliyorlar, Metallica her ne kadar geçen sene geldiyse de bu sene de baş tacı edilecektir muhtemelen.

Bakalım daha kimler kimler gelecek yaza kadar? İlkbahar ayında coşar artık organizatörler... Benim tercihim Clapton bu arada, sokarım İrlanda'sına da U2'suna da net bir şekilde.

Hiç yorum yok: