5 Kasım 2009 Perşembe

The Morning Brings a Mistery - The Evening Makes It History...

Yazının başlığı Robbie Williams'ın albüm çıkmadan önce 'Michael Jackson için' olduğunu söylediği daha sonra ise 'Aslında biraz da benim için ehe' diyerek kıvırdığı Morning Sun adlı şarkının bana en vurucu gelen lirik kısmı, neyse...

Robbie Williams'ın yeni albümünün yine pop tarzında olacağı ve eski tarzına geri döndüğü de yazılanlar arasında. Bana kalırsa abidik gubidik denemelerinden sonra Sing When You're Winning günlerine dönmesi sevenleri için daha iyi olacaktır. Özellike Rudebox faciasından sonra çok daha iyi olacak gibi. Nerede Rudebox, nerede Road To Mandalay..?

Bir not daha ekleyeyim, Rob son albümde Michael Jackson için de bir Tribute Song yazdığını belirtmiş.

demişim albümün geldiğini çığırdığım yazımda... Albüm yine pop tarzında, Robbie tam olarak eski tarzına geri dönmemiş ama gayet başarılı bir iş de ortaya çıkarmış. Hatta şu noktada eski tarzına dönüp dönmemiş olması zerre sikimde değil zira yaklaşık dört saattir albümü döndürüp döndürüp dinlediğimi farkettim.

Bir Sing When You're Winning kadar olmasa da gözümde, albüm öncesi beklentilerimin birazcık daha üzerinde oldu Reality Killed The Video Star. Yine bakış açımla, albümün çıkış parçası Bodies albümün en baba şarkısı. Won't Do That, Superblind, Morning Sun, You Know Me, Do You Mind? tavsiye edebileceğim şarkılar. (Geriye şarkı kalmadı neredeyse) Last Days Of Disco albümde en gereksiz duran şarkı gibi gözüktü şimdilik... Trevor Horn'un bu şarkıda parmağı var gibi duruyor... (Çırevaaaaa)

Genel kanaatim ise gayet güzel ve dinlenebilir bir albüm olduğu yönünde. Aferin Rob, otur. Dağılın lan!

Hiç yorum yok: