29 Kasım 2009 Pazar

Milenyuma Damga Vuranlar

ESPN bi anket başlatmış, Nba'de son 1o yılın en'lerini seçmek üzere. Son 10 yılın takımı, oyuncusu, play-off serisi, maçı, basketi, olayı gibi kategorilerde. Ne kadar fanatik bi Lakers taraftarı olsak da son 10 yılın en başarılı organizasyonu (Murat Kosova'ya saygılar) Spurs ve son 10 yılın oyuncusu Duncan dedim. Esasında Shaq da olabilirdi bu oyuncu ama Duncan bence, ne bileyim. 10 yıl boyunca sürekli şampiyonluk potasında olmak ve 4 yüzük kazanmak bunu yaparken performansını belirli bi düzeyde tutmak.

Bu anket ilerleyen yıllarda 15 yıllık olarak yeniden yapılırsa takım Lakers, oyuncu Kobe olur yalnız şimdiden söyliyim eheh. Bir de Horry'nin hakkını yemeyelim, hem Lakers'la hem de Spurs'le inanılmaz maçlara imza attı. Şimdi bile Lakers bana ihtiyaç duyar ve çağırırsa oynarım diyor. Hiçbişey yapmasa "o" üçlüğü atar yine en kritik yerde, o bile yeter. Ankete Lakers taraftarı biraz fazla abanmış sanırım, Kobe ve Lakers hemen hemen her ankette öne fırlamış eheh.

3 yorum:

Orange dedi ki...

espn dışında, nba.com aracılığıyla tnt'nin de oylaması var.

http://www.nba.com/alldecade/vote1/

Saban dedi ki...

eee, apaçi heryerde dolu abi.

Saban dedi ki...

off, on yılın şutuna Lebron'un geçen sene Magic maçında attığı üçlüğü koymuşlar. rezillik ki ne rezillik. lebron şutu attı da ne oldu?