3 Kasım 2009 Salı

Chris Paul Günlükleri - Fotospor Edition

Şimdi Chris biladerim yerden göğe kadar haklı, Knicks maçının son çeyreğinde Chris Paul gibi oyun kurarken, Carmelo Anthony gibi sayı attı. Tüm bunlar olurken, Byron Scott'ın aval aval sahaya bakması, açıkçası beni çileden çıkarttı. O kadar mola alıyorsun, Mike Brown gibi set çiziyorsun. "Topu Chris Paul'e verin, dört yana dağılın". Bu mudur Hornets'in hücum sistemi?

Bobby Brown ve Morris Peterson'a ne kadar dayanacak bilmiyorum ama, hissediyorum, bu iki dallama yüzünden laptopun ekranından kolumu geçireceğim bir gün. Bobby Brown tam bir dallama, hızlı hücüma kalkarken solunda Peja bomboş, oraya hiç bakmıyor, üç sayı çizgisinin içine girince kalkıp şutu gönderiyor. Mo-Pete ise ne zaman şut atsa "Taakkkk" diye bir ses geliyo potadan, topu sanki hiç bombeli atmıyor, potaya fırlatıyor.

Darren Collison, Marcus Thornton ve Ike Diogu üçlüsünün bir an önce rotasyona girmesi lazım. Gerçi Ike hala sakat galiba, ama diğer ikisinin şu kadroda süre bulamaması Byron Scott'un dingilliği. Yeni gelenlerden bir tek Songaila biraz kıpırdanıyor gibi ama, onun da kapasitesi belli.

Foruma da yazdım, Julian Wright'ı, Hilton Armstrong'u harcadı bu adam. Az kalsın Brandon Bass'i de harcayacaktı, adam kaçtı kendini kurtardı. Darren Collison ve Marcus Thornton'un akıbeti de aynı olmasın.

Rondo olayına gelirsek; önce şu videoyu bi izleyelim.



Videoda da görüldüğü gibi, extension'ı alan Rondo, o gazla Chris Paul'ün üzerine yürüyor. Yahoo yazarı Wojnarowski'den anladığım kadarıyla; Rondo, "Bende yüzük var, sen nah alırsın" gibilerinden bir laf etmiş. Paul de, herkes soyunma odasına çekildikten sonra, Boston tarafına gidip, "Rondo, bana adam gibi saygı duyacak" gibilerinden bir yüklenmiş. Rondo da taraftarın önünde şovunu yaptıktan sonra, soyunma odasının kapısına kadar gelen Paul'ün karşısına çıkmamış.

Rondo'nun tuzu kuru tabi, Chris Paul gibi mantarlar sürüsüne liderlik etmiyor. Zaten Hornets organizasyonundan bir yetkili bunu söylemiş: "Rondo; KG, Ray Allen, Paul Pierce ve Rasheed gibi adamlarla oynamak yerine; Hornets'teki adamlarla oynasaydı 55 milyonu nah görürdü." Boston kadrosunun oluşmasında Danny Ainge'in payı büyük ama bu sözde de doğruluk payı var.

Öfke patlaması konusuna da katılıyorum, bir gün antrenmanda Bobby Brown'u felan tokatlayabilir, hiç de gocunmam, destek veririm. Bizim sığır koça ve pinti GM'e de selam olsun.

3 yorum:

Orange dedi ki...

eheh şaban'a orta açmak gerekiyormuş.

Saban dedi ki...

Sorma dayı, iki gecedir zor uyuyorum bu hanzolar yüzünden.

verde dedi ki...

acaba paul, big baby-perkins-scal pota altıyla chicago serisinde triple double ortalama yapar mıydı? o hornets yetkilisinin de beynini şaapayım, ilk yarıda cebinden cebinden çalarken topları ne diyordu acaba.