17 Kasım 2009 Salı

Giden Günlerim Oldu



Hornets'in son iki senedir kullandığı formadan pek hazzetmem, biçimsiz gelir hep bana. O yüzden, bu sene Mardi Gras için özel bir forma tasarlayacaklarını öğrenince, bi an sevindim güzel birşey görürüz diye. Ama sağolsunlar, o sevinci de kursağımda bıraktılar bu sezon bir çok kez yaptıkları gibi. Özel forma yukarıdaki gibi olacakmış. Tamam, renkli resimli, kuşe kağıda baskı ama insanlar buna para verecek. Kimse bu açıdan bakmıyor galiba olaya.

Halbuki bizim ne güzel formalarımız vardı.

Misal üstteki forma, üç sene önce sadece Sevgililer Günü'nde giydiğimiz bir formaydı. Ama kırmızı forma çok yakışmıştı takıma. Hatta keşke alternatif forma olsaydı diye düşündüğüm de vardır çok. Chris Paul'deki "Abe gül alacan mı?" bakışı da dikkatlerden kaçmasın. Koçum benim.

Üstteki iki resim de, 2008'de New Orleans'ta düzenlenen All-Star etkinliklerindeki ünlüler maçından. Formaya dikkat ettiyseniz, Umut Sarıkaya kazağının bir üst versiyonu.

Sarı forma ise, doğal olarak en efsane forma. Bakma şerefine eriştiğim Charlotte dönemi formaları dahil, en çok beğendiğim ve en şık bulduğum forma kesinlikle bu.

2 yorum:

Orange dedi ki...

paul kırmızı formayla bostancı sahilde gül satan veletler gibi, kara çocuk, gözler ela, tam bi fırlama.

gül satan paul: abi yengeye bi gül alasın.
talihsiz genç: hadi canım, hadi...
gül satan paul: abi yengeyi sevindiresin.
talihsiz genç: ya olm, rahat bırak hadi...
gül satan paul: abi yenge de erik gibiymiş, kütür kütür...
talihsiz genç: lan ben şimdi seni...

The Alp dedi ki...

şaka maka gül mevzuu çok fena..