12 Haziran 2009 Cuma

Güle Güle

Sabah sabah haberi gördüğümde şok oldum resmen. Kaka gidince artık Ronaldo'nun peşini bırakır sanmıştım Real Madrid ama Perez'le şaka olmazmış gördük. Adam 3 günde dünyanın en bomba iki transferini arka arkaya yaptı. Gelen para çok iyi ama kimi alıcaksın ki piyasada adam mı kaldı. Antonio Valencia diyolar da yıllar yılı sağ kanadında Beckham'ların Best'lerin top koşturduğu Manchester United'a Antonio Valencia'yı koyarsan gülerler adam Sir, yapma gözünü seveyim. VDS gidici Scholes, Neville ve Giggs'le beraber, Ferdinand da teklemeye başladı sakatlık sebebiyle. Jenerasyon değişiyor ve sıkıntılı bi süreç başladı biz United severler adına ne yazık ki.

Ronaldo da Kaka gibi istemeyerek gittim gibi bi durumda falan gitseydi keşke de arkasından yas tutucak sebebimiz olsaydı bari. Ya da Real Madrid'i reddedip ben buranın çocuğuyum dese bi anda tüm efsanelerin bile önüne geçse ama nerde. Çoktan varmıştır Madrid'e köftehor. Bu kadar kolay ve tantanasız nasıl oldu bilmiyorum ama yakında çıkar kokusu. Ronaldo da Real formasını giyince ayrıntılı bi şekilde yazarız bi daha. Şu anda sadece garip bi üzüntü var. Ronaldo yeri dolmayacak adam değil ama o frikikleri, kafaları falan başkaydı be abi. En çok düşünenlerden biri de Pellegrini olsa gerek, ne yapıcam ben bu adamlarla diyodur şimdi. Kolay gelsin Pellegrini. Güle güle Ronaldo.

Fotoğraflar: the Guardian

3 yorum:

berege dedi ki...

çirkef ruhunu daha rahat bir şekilde gösterebileceği, çirkeflikleri kanlarından ileri gelen İspanyolların ligine gitmesine zerre üzülmedim. bir Ronaldo gider, diğeri gelir. baki kalan manchester'dır.

Sheed dedi ki...

berk, bi ronaldo gider diğeri gelir de ulan antonio valencia ne? yavaş yavaş kentsel dönüşüme başlamak lazım ismo, artık ole mi geliyor bi başkası mı..

Spicoli dedi ki...

Hani ettiğin küfürler, hani ellerin nerde?