24 Haziran 2009 Çarşamba

Jefferson @ Spurs

Bazen yapılan tek bir hamle bile o takımı yukarıya çıkarmaya yeter. Bunu Rasheed Pistons'a takas olduğunda da gördük, Gasol'un Lakers'a gidişinde de... Spurs öyle bir takas yaptı ki, "Artık yaşlandılar, sakatlıklar da var, Spurs bitti." denilen bir dönemde bence göründüğünden daha büyük bir etki yaptı. Alınan adam Jefferson ki, iyi bir skorer, üç sayı atıcısı, iyi bir savunmacı. Karşılığında verdiğiniz adamlar 38 yaşındaki Bowen, 37 yaşındaki Thomas ve 34 yaşındaki Oberto. Daha ne olsun?

Parker, Manu ve Jefferson ile iyi bir üçlü oluşturdu bence Spurs. Duncan'ın yanına iyi bir uzun getirildiği taktirde gelecek sezonun yine favorileri arasına girer Spurs, tartışmasız. Rasheed olabilir mi bu uzun? Bekleyip göreceğiz artık.

Bucks gemileri yakmış gibi. Baktılar olmuyor sil baştan olayına giriyorlar. Oberto'yu da alır almaz Pistons'tan Amir Johnson ile takas ettiler. Bowen, Thomas ve Johnson'ın kontratları gelecek yaz bitecek. Ortada dolanan dedikodularda Bogut'u Daniels ve Peterson karşılığında Hornets'e ve Redd'i ise Dalembert ve Lou Williams karşılığında Sixers'a göndereceği konuşuluyor. Bogut takası da yine cap boşaltmak amacıyla yapılabilecek bir takas. Daniels ve Peterson'ın kontratları da gelecek yaz bitecek. Bucks'ta takaslar devam edecek gibi.

Fotoğraf: Getty Images

1 yorum:

Spicoli dedi ki...

Hobaa. yine renklendik.