12 Haziran 2009 Cuma

Madrid'e Değil, Paris'e...

Ronaldo; 'Bu hayvani bir şey oğlum, 80 Milyon lan! Boru mu? İki taraf için de hayırlı anlaşma' falan diyormuş. Doğru tabi, kim vermiş bu devirde o parayı birine? Kendini beğenmiş bir lavuğa, topla cambazlık yapıyor diye verilen paraya bak. Hakikaten bu endüstriyel futbolun boku çıktı. Neyse olaya insani yanından bakmaya niyetim yok bu post'ta. Sadece hatırlatayım istedim, sonra gazel okuyan blog yazarı konumuna da düşmek istemem. United güle güle harcasın...

Neyse, olay o değil zaten. İşin biraz daha United tarafından bakalım. Geçen sene satılmayan Ronaldo, üzerine bir de kontrat dayanan Ronaldo ve Sir'ün açıklamaları derken benim olaydan anladığım işin içinde Sir başta olmak üzere United yöneticilerinin ticari zeka parıltıları var. Geçen sene belki de bu fiyata satılmayacaktı. İşi Real açısından inada bindirip daha fazla para koparmak ve tabi daha doğrusu şimdi olduğu gibi rekor bir transfer ücreti alarak nam'ı yürütmek olası oldu. Beckham'dan sonra yetiştirilen en büyük yeteneği de öyle sakız parasına (!) gönderecek hâli yoktu herhalde United'ın.

Zaten götü kalkmaya her daim müsait olan Ronaldo kendisine 80 Milyon ödenince atmış kendini alemlere. Adamın havasına baksana... Şu hayatta herkesin bir fiyatı olduğuna inanabilirsiniz ama bu da çok pahalı be... Bu arada söylentilere göre Ronaldo Madrid'e değil Paris'e gitmiş. En azından geçen gece. Fotoğraf The Sun'dan. Bizim İsmail'e de selam yollamış; 'Sen bunları okurken ben alemlerde olacağım sevgili Svetlin. Gözün arkada kalması koçum, sen dert etme bunları.' demiş.

United'da güzel günler yaşadı, bize de güzel anlar yaşattı. Umarım bizle yaşadığı günlerin daha iyilerine erişir orada.

2 yorum:

ai #3 dedi ki...

hurriyet.com un yorumu daha bomba yada Sun ın mı desek

-Sabahın ilk ışıklarında kulübü terk eden ikili önce yollarını ayırdı. Paris Hilton kardeşinin evine giderken Real Madrid’in yeni yıldızı Ronaldo oteline döndü. Ama gece bitmemişti, Ronaldo 1 saat sonra Hilton kardeşlere katıldı ve evlerinden saat sabaha karşı 5 gibi yüzünde büyük bir gülümseme ile ayrıldığı görüldü.

Orange dedi ki...

hahahhahah yüzünde büyük bir gülümseme hahahhaa