30 Ekim 2009 Cuma

Kayıp Ruh 'İkoncan'ları

Yaralı gönüllerin hafif meşrep ablası... Aşkta ve hayatta aradığını bulamayan çocuk ruhlu kadınların, çizgi film furyasından güzellik unsurları çıkaran manga öncesi entellektüel çakmas ergen oğlanların mağrur ikonu Betty Boop hafızalardan asla silinmeyecek.

Fight Club'ın medar-ı iftiharı... Zamane depresifliğinde ve 'annemi babamı sevmiyorum' emoluğunda vücut bulan; çoğu zaman forumlarda, msn pencrelerinde genel itibariyle 'ben özgürüm' duruşuna sahip olma şartı aranan bağyan arkadaşlarca avatarlanan sinema karateri.

Marla Singer, gözü kapalı, avuç içi terli erkeklerin de hayallerini süslediğini unutmamak gerek. Hele ki o orgazım hâlleriyle, pek çok kişinin beyninin kıvrımlarında yer edinmiş, çığlıkları ile orta kulak iltihabı şikayetiyle kulak-burun-boğaz uzmanlarına koşan erkeklerde artışa sebebiyet vermiştir. (Şarapovadan önce Şarapovadan sonra)

Sevdiceğini yitirmiş alternatif gençlerin hislerine tercüman olan, buram buram gayding layt kokularıyla; 'Ağğğğbiiiiii' diye başlayan salya sümük oğlanlarımızın gönlünü titreten, kendini bir bok zanneden bağyan arkadaşlarımız tarafınca da 'I'm a supergirl' bölümlerinden ötürü baş tacı edilmiş tınıların sahibidir Reamonn ve şarkısı Supergirl. (Halbuki Josephine daha güzel şarkıdır. Tonight ise ovır-reytıd'dır gözümde)

- Bence sevdiğim rak grupları metalika, mor ve ötesi, emreaydın, müuyz, linkin park, manga, çilekeş, pentagram...

Bukowski - Kafka - Samsa pop grubu, yıllar sonra da popüler kültürün entellektüel olma ve bu minvalde beyanatlar düzebilme şartı olarak aranacaktır.

Rispekt.

Hiç yorum yok: