1 Temmuz 2009 Çarşamba

Rush Hour

Counter Strike, Age of Empires oynayanlar bilirler rush yapmak nedir. Gerçi oynamayanlar da bilebilirler, neyse konu o değil zaten.

Real Madrid transfer olayının bokunu çıkardı mı? Çıkardı. Araplara bok atıp duruyorken, Real'e ses çıkarmamak niyedir bilmem... Real'in yağı kıçı yakmıyor mu acaba?

Ronaldo gidecekti hadi tamam da Kaka City'i reddedip Real'e gitti. Albiol'ü aldılar, üstüne de son olarak Benzema Real Madrid'in koynuna girdi. Ulan daha geçen gün açıklama yapıldı; 'Taraflar anlaştı, Benzema bir sene daha Fransa'da' diye. Adam mı sikiyorsunuz ayak üstü?

Ergenekon dalgaları gibi geliyor Real Madrid. Bir dönemi de böyle fütursuzca harcayıp sadece bir kaç yıldıza son dönemlerini güzel yaşatabilmişti. Buna Beckham'ı katmıyorum bile, adam yedek kulübesinden bile milyonlar basıyor.

Sevmiyorum böyle yıldız kadroları, bir yerde toplaşan yıldızları. Rekabet her zaman zevklidir, susuzluk her şeydir. Gürkan'la karar verdik, bu sene Barca sempatizanıyız! Götünde patlaması dileğiyle Real'in...

Fotoğraf: Stephane Reix

1 yorum:

Saban dedi ki...

Dayılar, Perez'den hazzetmem ama Di Stefano'nun hatrına, kralın köpeğiyim.