20 Şubat 2010 Cumartesi

Theatre of Dreams

Old Trafford'da bir maç günü...

Old Trafford'da ilk maç...

Old Trafford'un son hali...

Dünyanın en görkemli futbol mabedlerinden Old Trafford'un bugün itibariyle 100. yılı geride kaldı. Gerçekten tarihiyle, anılarıyla çok özel bi yeri olan stad. Unutulmaz maçlar, efsane oyuncular. Manchester United'da bunlar için baız özel çalışmalar yapmış, yarın ki Everton maçında bununla ilgili şovlar olabilir. Benim de Nou Camp ve Westfallen'le birlikte en çok canlı maç izlemek istediğim stadlardan biri. Daha ayrıntılı fotoğraflar ve hikayeler için; tık.

fotoğraf: Redcafe

10 yorum:

Gani Can Öz dedi ki...

yeter apaçiliğiniz beyler, gencsubaylar oluşumunu siktiniz yine apaçilikten vazgeçmediniz. gidin fergusonun bacaklarından krem şanti yalayın. boka döndürdünüz iyice.

Orange dedi ki...

ya gani, yazıklar olsun hakkaten artık. kendine gel biraz. sikmişim gençsubayını.

Sir Douglas McGiven dedi ki...

gani, lafını bil can sıkma. varsa diyeceğin, kime diyeceksen yüzüne söyle burada laga luga yapıp da sinirlendirme insanları.

Gani Can Öz dedi ki...

siktir lan sinirlenseniz nolur. topunuza diyorum amına koyım hepiniz alının üstünüze.

Gani Can Öz dedi ki...

ulan koysanıza yorumumu. heralde küfür ettim diye koymadınız. ben de nazik dille yazıyım. sana ne douş lafımı bilmemden, bilmiorum napıcaksın? ben yüzüne de sölüorum herkesin, onu da dert etme.

Sir Douglas McGiven dedi ki...

Koyulur Ganicim yorumun dert etme, kimse bakmamış yorum denetimine o yüzden askıda kalmış. Paranoyaklık yapmana, lafı soktum bak yayınlamadılar tribine girmene lüzum yok...

Ha bir de şu var ki eğer senin lafını bilip bilmemen benim derdim değilse bizim ne yazıp ne yazmayacağımız da senin derdine değil. Sen ne yapacaksın önce onu söyle...

Git kuyruk acını başka yerden çıkar, gençsubayların içine sıçan da biz değildik. Habire lafı döndürüp dolaştırıp bağlama bir yere. yeterince konuşuldu sanıyorduk biz o meseleyi ama belli ki senin hazmedemediğin şeyler var, adam gibi gelir konuşursun öyle bir durumda da... Ha illa Gürkan, ben ya da İsmail arasından sırf ayrı bir blog kurduk diye suçlu arıyorsan da benim amına koyayım suçlu. Ben zorladım Gürkan'ı da ayrı bir blog açmak için, gecenin bir yarısı ben gaza getirdim, adını da ben buldum blogun...

Evet apaçiyim, ismo da öyle de bundan sanane bir kere? Bir de işin o kısmı var. United'la ilgili yazılan bir şey ilgini çekmiyorsa okuma kardeşim, geç başka yazıya bak. İçimizden birinin yazılarından haz almıyorsan başka birimizin yazılarını oku ya da hiç okuma o sana kalmış bir şey...

O sana kalmış kalmasına da sen kimsin ki gelip millete onun boku çıktı, bunun şusu çıktı diyorsun? Eleştireceksen yazının içeriğini eleştirirsin... Burası yanlış bilgi, şu fotoğraf o fotoğraf değil dersin ya da ne bileyim bunun gibi şeyler. Konusu seni bağlamaz. İsteyen istediğini yazıyor, kimin ne yazdığına öküzlemesine yorum yapıp da karışamazsın. Haddini bil önce, ondan sonra kaale alınırsın.

Svetlin dedi ki...

beyler sakinliğe davet ediyorum hepinizi, lütfen. gani ilk kez yapmıyor bunu, alıştık.

ganicim de sen de kusura bakma ama blogda yazı yazarken paşa gönül kriterlerine göre yazıyoruz. herkes canı ne isterse onu yazıyor, para karşılığı veya bi beklenti için yazmadığımızdan seni memnun etmek gibi bi zorunluluğumuz yok. sen oku diye gidip siirt jetpaspor maçı takip edecek değilim. herkesin ilgi alanı kendine. okumazsın olur biter.

gençsubaylar olayını da tekrar açmaya gerek yok. orda da içten içe kurulup rahatsız olduğunuzu dile getirdiniz sonradan, biz de tamam deyip bıraktık. buraya kadar uzamaya/uzatmaya lüzum yok.

Saban dedi ki...

ulan amma osuruk konulardan tartışma çıkarıyorsunuz! önünüze bakın beyler, geçin bunları!

Gani Can Öz dedi ki...

mal mısın doğuş, ne kuyruk acısı. çok mu sikimdeydi sanıosun.

sen bana lafını bil diyemesin ama ben okuyucunuz olarak yazdığınız yazılara siktir çekebilrim. laf bilmekle bloga yazı yazmayı bilmeyi ayırt edemiyosan ona lafım yok. bana ancak lafını bil diey anam babam söler. sikimin kılı değil.

Sir Douglas McGiven dedi ki...

gani, senin bu grup içerisinde ben patronum, ben liderim ne diyorsam o triplerini siktirtme bana tamam mı? senin patronluğunu ya da amcık amcık durduk yere yaptığın giderlerini kimse siklemiyor bunu bil. iki şirinlik yaptın da milletin hoşuna gitti diye adam mı oldum sanıyorsun göt herif. o, onu adamlık sananların yarak kafalılığı. kendine gel!

evet, sikinin kılı söylüyor. lafını bileceksin, bilmezsen de bildirmesini ben bilirim rahat ol sen. annenin babanın sana ne dediği umurumda değil, o sizin aile aranızdaki sorununuz.

kaldı ki senin eleştirdiğin şey yazı değil, lafı kıvırma ve bana burayı united bloguna çevirttirme. beğenmiyorsan okumayacaksın lan puşt herif. sen kimsin amına koyayım?

biz burada her şeyi güzel ayırt ediyoruz da senin daha kendine itiraf edemediğin o kuyruk acısı o göt yangını yüzünden sen ne dediğini bilmiyorsun. bıraktık gençsubayları, dağıldık, uyan artık... bitti! defalarca konuştuk bunları ama atlatamayan bi sen kaldın anlaşılan.

united yazıları da gençsubayları dağıtmak için bir komploydu zaten, amacımıza ulaştık. ismail'le birlikte keyfini sürüyoruz şimdi. ooooh, yayalalar anasını satayım.

istediğin yazıyı oku, istediğin yazıyı okuma istersen hiç girme bloga. bu da bizim sikimizdeydi sanki... girip de yarak yarak yorumlar yazamayacaksın bundan sonra, kaldı ki bundan sonra değil okuyucu, dostumuz bile olamayacaksın bu beyinsiz tavrın sürdükçe.

neye sinirlendin de millete atara gidere başladın bilmiyorum, ki genel kaide işle ilgili sorunların, öyle bir durumda da gider götün yiyorsa patronuna çatarsın aslanım. gelip de sana değer veren adamlara çatmazsın. ha ne kadar değerin kaldı artık o da tartışılır.

şimdi sikinin bir kılı olarak buyuruyorum, siktir git, bir daha da buraya uğrama.