12 Şubat 2010 Cuma

Şimdi Neredeler?

Tülin Şahin: Mankenliği bırakıp, giysi tasarımına girmiş diyorlar. Arada televizyonlarda görünüp, "Bana Norveç'te sürekli Cindy diyorlar" demeye devam ediyor. Kendi kendini kültür elçisi ilan etmiş.

Ayşe Hatun Önal: Türk elektro müziğine, "Sustuysam" adlı taş gibi albümüyle yeni bir boyut katttıktan sonra, herkes ondan ikinci albüm beklerken, evlenip çoluk çocuğa karışmış. Umre'ye filan gitmiş galiba.

Batista: Gaziantep, Galatasaray, Shaktar, Kasımpaşa, Konya derken, bu sene Mersin İdmanyurdu'nda oynamaya devam ediyor. Mertol Karatay adıyla Türk vatandaşlığına geçti ama, "Mertol" diye çağrılmanın verdiği azap yüzünden, bir süre sonra çıkabilir. Konya'da bir hayat kadınını nikahına almak istediği biliniyor.

Balic: Tabii hikayesini anlatmayacağım, lakin kariyerindeki en önemli detay, tutmayan müzik albümüdür herhalde. Türk halkının Ümit Davala'ya gösterdiği tepkinin bir benzerini Balic'e göstermiş olmalı Boşnak kardeşlerimiz.

Ümit Karan: Eh işte, Eskişehir. Lakin 222'ye gitmek yerine, arabayla İstanbul'a gelip Maçka Parkı'ndaki Frame isimli mekanına gittiği söyleniyor. Beni mekana almadıkları için ötesini bilmiyorum.

2 yorum:

Major dedi ki...

ümit davala'nın albümü iyiydi ama..

Sheed dedi ki...

http://pardonmyfreedom.blogspot.com/2008/06/june-evenings.html

dış basın da öyle diyor ama ben burada usagi yojimbo'nun yorumundaki ilk kesimdeyim sanırım ayşehatunönal konusunda..

usagi yojimbo da harun izer zaten.. get harunized!