19 Nisan 2010 Pazartesi

Play-off Sakalı

"I won't say any names, I'll just say No. 18, we made a pact that we were going to grow the beards out for the playoffs and we'd see how many guys we could recruit in, and lo and behold, two days into it, he shaved. I'm left with the scruff, but I'm going to hold on and hopefully some guys will join in."

Fisher Lamar Odom'un yıllardır sürdürdüğü bir play-off geleneği olan "play-off sakalı" olayına girmiş. Vujacic ile sözleşmişler fakat 2 gün sonra Vujacic sinek kaydı gelince Fisher kalakalmış öylece. Adam Sharapova'nın koynuna giriyor tabii, Fisher'ın değil. Şimdilik Fisher'a her zamanki gibi Odom katılmış, bakalım ilerleyen günlerde bu sayı artacak mı? Artest tam bu işlerin adamıdır aslında ama ona göre fazla sıradan gibi duruyor. Artest daha extrem şeyler deneyecektir mutlaka. Bu tip durumlarda da aklıma istemsiz bi şekilde de olsa hep 2002'deki milli takımımızın hali geliyor, "sarı civciler" şeklinde. O yüzden Fisher'a; saçı, sakalı bırak da topuna bak diyorum.

2 yorum:

Sheed dedi ki...

sakalımı bıraktım, bekliyorum..

İlker dedi ki...

esasında play off sakalı nhl geleneğidir. diğer sporlar oradan araklamıştır. ilgili başlık için bkz: http://en.wikipedia.org/wiki/Playoff_beard