20 Nisan 2010 Salı

Magpies Are On Fire...

Aslında hiç hazzettiğim bir takım değildir Newcastle, birazcık saygım varsa o da Shearer'dan öte Shearer'dan ziyade...

Yine de Premier Lig'de onları görmek ayrı bir zevk...

Bunun yanı sıra, apaçilik bu ya, sözü yine United'a getireceğim... Geçen Gürkan'la konuşuyorduk da dikkatimi çekti, City'i yendik neredeyse Şampiyon olmuş kadar sevindik. Üzerine Tottenham'in Chelsea'ya sürpriz yapmasından sonra coştuk, coşturduk, caddelere, meydanlara aktık. Fakat...

Biz bu hafta Tottenham ile oynuyoruz. Daha geçen hafta en kral "ikinci" takım Tottenham'di bizim için ama bu hafta "küme düşsün ibneler" modunda olacağız. Chelsea'ye sürpriz yapan takımın bize sürpriz yapması da hiç sürpriz olmaz aslında, değil mi sürpriz yumurta?

Akabinde benim içeride oynayacağımız Tottenham maçından daha çok çekindiğim bir Sunderland deplasmanı var... Nedense bu maça dair kötü bir his taşıyorum içimde, hayırlara vesile olsun.

Biz bunlarla boğuşurken Chelsea önce kendi sahasında Stoke City'i ağırlayacak, sonra da Anfield'da Liverpool'un konuğu olacak.


Benim tahminim bu iki haftanın şampiyonu belirleyeceği doğrultusunda, aradaki fark bir puan... Aslında tüm diyeceğim, pek umudum yok'tan ibaret ama neden şu postere 19 League Titles - Rooney/Scholes ve 2010 eklenmesin ki?

Premier Lig tarihinin en başarılı ekibi olarak, bir de şu rekoru kırsak, hem de Sir başımızdaken, fena mı olur?

Fotoğraflar:

Newcaste - Getty Images
Darren Gibson - Reuters
18 League Titles - ManUtd.com

Hiç yorum yok: