25 Nisan 2010 Pazar

An Old Story

İddaa'daki orana baktığımda, "Ulan bu maç United için bu kadar kolay geçmez" demiştim... Öyle de başladı zaten karşılaşma...

Penaltıların ikisi de penaltı, ilkinde Evra'nın penaltıyı göstermek için biraz kolpadan yattığını itiraf edebilirim ama hakemin gözünün önde rakibine o şekilde bodoslama girersen "niye penaltı vermedin?" diyemezsin. Assou-Ekotto da zaten itiraz etmedi gördüğüm kadarıyla.

Güneşi Gördüm...

Nani için düşüncelerim ne yaparsa yapsın değişmiyor, belki de ben biraz fazla beklenti içerisindeyimdir. Yine de 80 dakika tam bir kara delik işlevi gören bir oyuncunun sonradan parlaması beni kesmiyor. Bir insan hiç mi istikrar yakalayamaz? Hadi bugünü kurtardı, yarın ne olacak? Daha kaç kere maç kurtarabilecek?

Nani'nin uzaktan vurduğu şutlar için yorumu Ertem Şener'e bırakıyoruz, "Yerden sikim gibi şutlar"...

Rafael'in yediğimiz golde yine pozisyon hatası var, bir adım ileri atayım diyince çizgide topu çıkarma şansından oldu. Zaten top çizgiyi geçtiği gibi VDS'nin "Ne yaptın amına koyayım?" tepkisi vardı. Ama genel itibariyle ben bugün beğendim yine Rafael'i...

Berbatov..?

Flight Number 301

"Evra dünyanın şu andaki en iyi sol beki" diyenlere kızıyordum, "O kadar da abartmayın" diye ama şimdi düşünüyorum da, haklılar sanırım.

O değil de, maçta Evra da Nani de kustu sahaya, ne yedirdiniz ulan maçtan önce bu heriflere?

Giggs ne kadar övülse, ne kadar onore edilse yetmez. Şu yaşında sol kanat-forvet oynarken bile yorulmadı koşmaktan. Attığı penaltılar ise "Sol ayaklılar penaltı kullanamaz abi..." diyen dünyanın en basmakalıp adamlarına kapak olsun. Yemişim istatistikleri, köşelere köşelere bıraktı adam, daha ne yapsın?

Tottenham'ın en iyi ismi kesinlikle Gareth Bale'di bugün... Modric ve Bentley'den ise daha iyi bir oyun bekliyordum. Hayal kırıklığı oldu...

Tottenham kadro kalitesi düşmüş, hasbelkader ilerleyen, Rio Ferdinand ve Rooney gibi iki bayrak adamı da oynamayan bir United'ı da yenemiyorsa kusura bakmasın, nikaha aldık sayıyorum artık...

1 yorum:

Sheed dedi ki...

öncelikle berbatov'dan yine memnun değiliz anlaşılan.. ama küçük bi ibra modeli olan bu adamı en uca koyup, "al topu gol at" dersen çok yanlış bi beklenti olur bu.. bu beklentileri karşılayabilecek bi oyuncu profili değil zira kendisi.. hani FM diliyle konuşalım, sen de oynuyorsun, deep-lying forward bu adam.. sen top indirsin, sırtı dönük oynasın dersen orada komando nobjavascript:void(0)re daha verimli olur..

tüm etkisizliğine rağmen yine bi berbasex solosu üzerine evra'nın önüne bıraktığı top kilidi açtı.. helal olsun..

here comes kiko, here comes the sun!

giggs'inkiler kaç okka hesaplayamadım..

roo muhtemelen dönmeyecekmiş, chelsea stoke ve liverpool maçlarında puan kaybetse dahi o iş yatar o zaman..

nani konusunda çok iyi anlaşıyoruz..

evra'nın kusma anını seçen rejiye de söz bulamıyorum.. maç öncesi baklava gelmiş antrenmana dedi birisi bugün inönü'de.. makul..