15 Mart 2010 Pazartesi

Bekcs & Owen

Carling Cup finalinde attığı gol sonrası sakatlanıp yerini Rooney'e bırakmıştı Michael Owen. Daha sonra açıklandı ki Owen'ın sakatlığı çok ciddi ve sezonu kapadı. Gelecek sezon futbola dönmesi bekleniyor. Bu da dünya kupasını kaçıracak olması demek. Dünya kupasına belki de son kez olsun gidebilmek için, her türlü özveriyi gösteren Owen için çok üzücü bir durum tabii, aynı şekilde onu izlemek isteyen biz futbolseverler için de.

Owen'ın sakatlığının ardından çok kısa bir süre sonra bu kez de Beckham'ın ciddi bir sakatlık geçirdiği ve en az 3-4 ay sahalardan uzak kalacağı haberi yayıldı. Aynı şekilde Owen gibi dünya kupasına katılabilmek, Capello'nun takımında kendine yer bulabilmek için her türlü fedakarlığı yapan, tatil zamanlarında kulüplerle birlikte antrenmanlara çıkan bi oyuncu için hayal kırıklığı tam anlamıyla.

Beckham ve Owen 98 dünya kupasının yıldızlarındandı. Belki de birlikte son bir kez daha sahaya çıkma şansları olacaktı, bu dünyanın en önemli futbol organizasyonunda. Ama şans izin vermedi. Keşke son bir kez daha gözlerimizin pasını alsalardı Güney Afrika'da.