19 Haziran 2010 Cumartesi

Sıçtık, Sıvayalım

Meksika maçının ikinci yarısında Domenech Anelka'yı oyundan almıştı hepimizi şaşırtarak. Şimdi de Anelka milli takım kampından uzaklaştırılarak evine gönderilmiş ve yapılan açıklamaya göre "bir daha milli takım formasını zor görür Anelka" demiş Fransız yöneticiler.

Tüm bu olayların sebebi ise Anelka'nın maçın devre arasında tüm futbolseverlerin ve Fransa halkının duygularına tercüman olması. Belki de dünya üzerindeki pek çok insanın söylemek istediklerini Domenech'e bizzat iletince milli takım kapısını yüzüne kapatmışlar Anelka'nın.

Domenech gider ayak Fransa'ya daha ne kadar zarar verebilir ben bilemiyorum. Kendisine hoca değil diyen Zidane'a da aynı muameleyi yapsın kolaysa Fransızlar. Adam güzelim takımı kanser sebebi yaptı yetmiyor, bir de Anelka gibi bir adamı milli takımdan faydalanılamaycak hale getiriyor. Ama Fransızlara da "oh olsun" demek gerek bir yandan da. Bunca zamandır şu heriften kurtulmayı akıl edemediniz gitti, daha çekeceğiniz vardır elbet. Antipati sınırlarını zorluyor artık Domench önderliğindeki Fransa.

Hiç yorum yok: